Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Underskrift snart på plads? OB-boss regner med norsk back

Jørgen Skjelviks lejeaftale med OB er udløbet, men sportschefen regner med at beholde nordmanden.

Da 2020 blev til '21, udløb Jørgen Skjelviks lejeaftale med OB. Dermed er backen officielt LA Galaxy-spiller igen, men meget tyder på, at det er en stakket frist. OB's sportschef, Michael Hemmingsen, går ud fra, at Skjelvik fortsætter i OB.

- Vi regner med og tror på, at Jørgen fortsætter hos os. Men det er ikke på plads endnu, siger han til tipsbladet.dk.

Efteråret var fyldt med mystik om nordmandens kontraktforhold. Den første tvivl opstod, da Hemmingsen sagde i podcasten Stemmer fra Ådalen, at Skjelvik ville fortsætte i OB efter 1. januar.

- Han er hos os, og det er han også fra næste år af, sagde Hemmingsen i podcasten og bekræftede kontraktlængden frem til 2023.

Kort tid senere sagde nordmanden dog selv, at han ikke havde underskrevet nogen ny aftale, og Hemmingsen måtte trække i land.

Læs også:OB vil ikke forlænge med Jakob Michelsen - samarbejdet slutter til sommer

Ifølge Sport Fyn sagde selvsamme Michael Hemmingsen på et fanarrangement i november, at OB havde sikret Skjelvik efter lejeaftalens ophør. Igen afviste klubben, at det var tilfældet, men mediet forklarede forvirringen med, at Jørgen Skjelvik står til at få en stor pose penge, hvis han bliver løst fra sin kontrakt med LA Galaxy.

Derfor forsøgte han og OB ifølge Sport Fyn at lægge låg på forlydender om, at de allerede har en kontrakt for fremtiden på plads.

Holder sportschef Hemmingsens seneste forudsigelse stik, falder brikkerne dog snart på plads. Dermed bliver Skjelvik OB's tredje tilgang i dette transfervindue, efter Sander Svendsen og Teitur Magnusson er vendt tilbage fra lejemål. Spørgsmålet er, om Hemmingsen skal føje flere til den liste.

- Vi er rigtig godt tilfredse og har været aktive i foregående transfervinduer. Vi er altid åbne for at kunne styrke vores fodboldhold, hvis muligheden kommer. Lige nu har vi også spillere som ikke har været her så lang tid, siger han.

- Men vi er klar på at tage fat i transfervinduet, som det nu tager sig ud. Vi har også en trup, som er stærk, og som er sat samme i nogle vinduer de foregående år.

Læs også:OB-ekspert: Jeg tror ikke en døjt på, at Jakob Michelsen bliver

OB fortalte tidligere tirsdag, at cheftræner Jakob Michelsen forlader klubben til sommer. Han får dog stadig mulighed for at give sit besyv med, når OB handler spillere.

- I de her transfervinduer er det vigtigt hos os at have meget faglighed ind over for at vurdere, om der skal ske noget på forskellige ting. Det stopper vi ikke med. Det fortsætter vi med, siger Michael Hemmingsen.

Så Michelsen kommer stadig med på råd?

- Helt sikkert. Sådan er det hos os. Vi vil gerne snakke åbent om det og have eksperter inde over. Det er han med sin faglighed.

Læs også:OB vrager Jakob Michelsen: Men vi har fuld tillid til ham

Læs også:Analyse: OB's middelmådighed har intet med Michelsen at gøre

Læs også:Farvel til Michelsen: Her er trænerkarrusellen i denne Superliga-sæson