• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Ung FCM-debutant efter sejren over FCK: Hektisk kamp at komme ind i

Foto: Getty Images

Oliver Sørensen fik de sidste minutter for FC Midtjylland i kampen mod FC København, som samtidig også var de første for hans eget vedkommende for Superligaens førerhold.

Af Oliver Okstrøm

I de sidste minutter af kampen mellem FC København og FC Midtjylland blev den 18-årige midtbanespiller Oliver Sørensen sendt på banen for første gang i Superligaen af midtjydernes cheftræner Brian Priske.

Oliver Sørensen selv fortæller i et interview på FCM's officielle hjemmeside, at det var en stor oplevelse for ham at få debut for Superliga-holdet i Parken.

Læs også:Lang aftale til stort FC Midtjylland-talent

- Da jeg fik at vide, at jeg skulle med, så gik jeg med håbet, men det er klart, at det hele afhang af kampen. Vi var pressede i anden halvleg, men jeg får chancen for at komme ind. Det er kæmpestort. Det er det, siger han og fortsætter:

- Det var en mega hektisk kamp at komme ind i. Selvom vi er foran med to, så presser de godt på og slår en masse indlæg. Jeg kommer bare ind med det, som jeg kan bidrage med, lyder det fra Oliver Sørensen.

Læs også:Ung midtjyde imponerede i Parken: Min tid er kommet

Få dage før sin Superliga-debut blev der også sat en underskrift på en fem-årig aftale for unge Sørensen, hvor han også slog fast, at et af målene for ham ville være debut for førsteholdet. Nu handler det om flere minutter.

- Jeg håber nu på flere indhop, men det er klart, at vi har en god og bred trup, men jeg vil vise mit værd hver dag, fastslår Oliver Sørensen.

Kampen mellem FCK og FC Midtjylland endte med en sejr på 2-1 til midtjyderne, som nu er 11 point foran københavnerklubben med seks kampe tilbage.

Læs også:FC Midtjylland tog sikker sejr i UEFA Youth League

Læs også:FCM-talenter skal deltage i prestigefyldt turnering i Brasilien

Læs også:UEFA Youth League: FCM klar til kvartfinalen efter flot sejr i Beograd

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus