• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Ung midtjyde imponerede i Parken: Min tid er kommet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han spillede sin bare femte Superliga-kamp, men det var slet ikke til at se, da FCM vandt i Parken. Nicolas Madsen var fremragende, og nu håber han, at Brian Priske har fået hovedpine.

Af Kenneth Jensen

Det bliver ikke nemt for Brian Priske at sætte hold, når FC Midtjylland næste gang gæster Farum og FC Nordsjælland, for der er mange gode spillere at vælge imellem.

Og søndag aften i Telia Parken bød endnu et midtjysk talent sig til, da topholdet slog FC København med 2-1. 20-årige Nicolas Madsen var måske mere valgt i startopstillingen af nød, da Jens-Lys Cajuste var i karantæne og både Evander og Tim Sparv ude med skader. 

Men Madsen spillede sin femte Superliga-kamp, som om han har 100 af slagsen på cv'et. Han var kampens spiller. Og nu håber midtbanemanden på, at Brian Priske har fået noget at tænke over i forbindelse med udvægelsen af holdet til næste kamp.

Læs også:FCM-talent om ros: Når det kommer fra ham, er det rigtig stort

- Bare at spille betyder meget, men især den her kamp betyder utrolig meget. Det er tillid fra træneren. Nu ved jeg godt, der var noget karantæne og skader, men når chancen byder sig, er jeg også nødt til at gribe den. Nu fik jeg lidt over en halvleg her mod AGF og synes, jeg gjorde det godt, og så fik jeg lov til at starte her. Så min tid er kommet. Nu har jeg ventet på den i lang tid, og så var det bare med at gå ind og nyde det. Det er det her, jeg elsker, så det var rigtig dejligt at få lov, siger Nicolas Madsen efter opgøret til tipsbladet.dk.

I første halvleg var han meget på bolden og havde en meget lille spildprocent, mens han i anden faldt lidt i niveau sammen med resten af FCM-holdet. Han var dog rigtig godt tilfreds med sin kamp for FC Midtjylland.

- Jeg kunne have lavet en dåse, det kunne have kronet det hele. Måske ville jeg godt have været lidt mere på bolden i anden halvleg, hvor vi blev trykket ned, men alt i alt er jeg godt tilfreds. Jeg ved, at hvis jeg kommer med min power, skal mine forcer med bolden nok komme. Og det synes jeg, det gjorde. Jeg synes, jeg beviste det i første halvleg, og det vigtigste for mig var også at bevise den coolness, selv om jeg kun er 20 år. Mit mål er at vise, at jeg er god nok, og det synes jeg, jeg fik vist, siger han.

Læs også:Bedst og værst: FC Midtjylland har fundet en ny juvel

Nicolas Madsen var med for et FC Midtjylland-hold, der viste sig bedre end FCK. Og som nu har vundet to og delt i den tredje kamp i denne sæson mod de forsvarende mestre.

- Nu ved jeg godt, der er forskellige meninger, men jeg synes, vi er det klart bedste hold i Danmark. Og det var også det, vi ville ind og vise i dag. Vi ved, at hvis vi bringer vores power, er der ikke mange, der kan stå imod. Det fik vi også gjort i første halvleg, men til anden halvleg kom vi dårligt ud. Alt i alt viser vi, at vi er det bedste hold, konstaterer Nicolas Madsen.

Madsens cheftræner roste efter opgøret den unge midtbanespiller, som formnetlig bliver svær at sætte af holdet.

FC Midtjylland fører Superligaen med 11 point ned til FC København.

Læs også:FC Midtjylland-bét: Tim Sparv er blevet skadet

Læs også:Brian Priske roser AGF's effektivitet efter FCM-kollaps

Læs også:UEFA Youth League: FCM klar til kvartfinalen efter flot sejr i Beograd

Superliga

Mere Superliga

Fokus