Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring
2016-01-27 13:32
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Aboubakar Keita kan allerede komme til at spille en rolle for FC København i forårssæsonen.

FC København har denne vinter rykket ivorianeren Aboubacar Keita op i førsteholdstruppen, hvor han skal konkurrere på lige fod med Thomas Delaney, William Kvist og Youssef Toutouh om en plads på den centrale midtbane. 

I første omgang er 18-årige Keita en mand for fremtiden, men han kan allerede komme til at spille en rolle i forårssæsonen. Det fastslår manager Ståle Solbakken. 

- Han kommer til at få chancen i nogle træningskampe, og så må vi se, hvad der sker. Han har set rigtig god ud i træningen, så jeg tror, at han kan få en rolle, siger Ståle Solbakken til tipsbladet.dk. 

Dermed har FCK samme antal midtbanespillere som i efteråret, selvom Daniel Amartey er blevet solgt til Leicester. Det betyder dog ikke, at Amartey-salget er omkostningsfrit rent sportsligt. 

- Alle hold i hele Europa ville savne en spiller som Amartey, så det er ikke noget, vi ikke vil, men vi har nogle spillere, som kan erstatte ham i Kvist, Toutouh og Keita. Vi må se, hvem der kan udfylde rollen bedst muligt i forhold til sine forudsætninger, siger Ståle Solbakken.

 
 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO