• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League /ritzau/

Rønnow og Union Berlin overrasker i Napoli

Foto: Getty Images

Efter 12 nederlag i træk fik Frederik Rønnow og co. omsider point med 1-1 på udebane mod Napoli.

Af /ritzau/

Union Berlins nærmest endeløse række af nederlag er slut.

Efter at have tabt 12 kampe i træk i Bundesligaen, den tyske pokalturnering og Champions League overraskede berlinerne ved at kæmpe sig til 1-1 på udebane mod Napoli.

Dermed tjente den ydmyge tyske hovedstadsklub sit første Champions League-point nogensinde.

Danske Frederik Rønnow vogtede som vanligt Union Berlins mål, men kunne intet stille op over for Napolis åbningsmål seks minutter før pausen, der lignede startskuddet til en ny nedtur.

Mario Rui sendte fra venstre side bolden fladt ind foran mål, og noget tilfældigt fik Matteo Politano den bugseret videre ind over stregen.

Det var et halvt selvmål og en af den slags scoringer, der typisk rammer hold i modgang. Flere Union Berlin-spillere slog opgivende ud med armene.

Men lykken vendte kort inde i anden halvleg, da tyskerne i et kontrastød fangede Napoli med mange spillere langt oppe på banen.

Sheraldo Beckers afslutning blev halvklaret af Napoli-keeper Alex Meret, men David Datro Fofana var fulgt med frem og kunne let udligne.

Derfra spillede de undertippede gæster med ryggen mod muren for at forsvare det overraskende point. Napoli sad tungt på spillet, men havde svært ved at skabe store chancer med Union Berlins talstærke defensiv.

Danske Jesper Lindstrøm kom på banen kort før tid, men havde ikke tid til at gøre sig bemærket.

For Napoli er resultatet selvsagt en skuffelse. Holdet har dog stadig fine kort på hånden i kampen om avancement. Holdet har syv point, hvilket er to færre end førende Real Madrid, men fire mere end Braga på tredjepladsen.

Netop Real Madrid og Braga mødes senere onsdag aften.

/ritzau/