• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Vanvittig fortid: Ny FCM'er vælter sig i skandaler

FC Midtjyllands kommende stjerne har sig en noget blakket historik.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC Midtjylland ser ud til at være formaliteter fra at kunne præsentere vinterens anden signing.

Man har allerede hentet Armin Gigovic, og nu bliver egyptiske Emam Ashour meldt på plads i FC Midtjylland. Midtbanespilleren vil gerne prøve sig af i europæisk fodbold, og det får han angiveligt lov til, da FCM har budt omkring 20 millioner kroner på ham.

Man får dog en spiller med et noget blakket ry til Superligaen. Ifølge mediet Ahram så har temperamentet med at løbe over med Emam Ashour, hvilket han fik 12 karantændage for tilbage i 2021.

- Zamaleks kontroversielle midtbanespiller Emam Ashour har fået 12 karantænedage for offensive tilråb mod ærkerivalerne Ahly og dele af klubbens ledelse, skriver mediet.

Emam Ashour blev også tildelt en bøde på 86.000 kroner. Det er dog ikke første gang, at Emam Mashour er havnet i vælten i forbindelse med rivalopgøret mod Ahly.

Tilbage i 2020 fik Mashour ti spilledages karantæne for at sparke deres målmand Walid Soliman i ryggen, skriver flere egyptiske medier - herunder førnævnte Ahram og Kickoff.

Men det stopper ikke her, for den egyptiske midtbanespiller har også nægtet at træne inden en kamp, hvilket kostede ham en tur på Zamaleks reservehold.

I 2022 var den gal igen, da han måtte afsone én spilledags karantæne, da han var havnet i et ophedet skænderi med Masrys daværende keeper Ahmed Masoud.

Der er altså tale om en temperamentsfuld herre, som FC Midtjylland fremadrettet skal forsøge at tøjle. Fokuserer han blot på at spille fodbold, så har han været en stor profil i den egyptiske Premier League.

I denne sæson er det blevet til to mål og fire assister i 32 kampe for Zamalek SC. Klubbens præsident har også for nyligt bekræftet, at et skifte til FC Midtjylland er meget tæt på.

Læs mere om det her.