• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SL-træner udpeger seks mand: De skal i bedre form

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Peter Sørensen forventer at se flere spillere i bedre forfatning efter juleferien.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub spiller efterårets sidste kamp lørdag aften, hvorefter de går på juleferie. Og når de så vender tilbage til træning i midten af januar, forventer Peter Sørensen at se flere spillere i bedre form.

Det fastslår cheftræneren over for Vejle Amts Folkeblad.

Peter Sørensen navngiver specifikt seks mand, der skal komme tilbage i god stand: Andres Ponce, Luka Djordjevic, Heron Crespo, Mouhamadou Drammeh, Saeid Ezatolahi og Dimitrios Emmanouilidis.

- De skal hjem og slappe af, men de skal også sørge for, at de er i bedre forfatning end sidst, de kom tilbage. Så kan vi i løbet af vores sæsonoptakt komme i betydeligt bedre forfatning, end vi var sidst - og er nu, siger Peter Sørensen til Vejle Amts Folkeblad.

Flere af dem fik ikke en optimal optakt til efteråret i Vejle. Eksempelvis kom Saeid Ezatolahi sent tilbage fra landskampe, mens spillere som Andres Ponce, Luka Djordjevic og Heron Crespo først kom til klubben sent i transfervinduet.

Vejle Boldklub har brug for et godt forår, hvis de skal overleve i Superligaen. De overvintrer på sidstepladsen med syv point op til FC Nordsjælland over stregen.