Video : Tipsbladet
Superliga

Vejle Boldklub udlejer to talenter til 2. divisionsklub

To unge Vejle-talenter skal spille i FC Sydvest på en lejeaftale.

Det er efterhånden halvanden uge siden, at transfervinduet lukkede i Danmark, men først nu har FC Sydvest fra 2. division præsenteret to forstærkninger fra Vejle Boldklub.

På klubbens hjemmeside oplyser de nemlig nu, at de har hentet 19-årige Valdemar Sadrifar og 20-årige Aidan Bardina Liu fra Superliga-oprykkerne på lejeaftaler. Handlerne må formodes at være kommet på plads, før transfervinduet klappede i.

Læs også:Johan Lange om Solbakken: Han kørte det ikke som et onemanshow

Valdemar Sadrifar er angriber og har en fortid i AGF, inden han i 2017 skiftede til Vejle Boldklub. I efteråret 2019 var den unge angriber også et smut i udlandet, hvor han blev set an til en prøvetræning i La Liga-klubben Levante.

Omvendt gør Aidan Bardina Liu sig i forsvaret, men han har - ligesom Valdemar Sadrifar - ikke fået debut på Vejle Boldklubs førstehold.

Læs også:FC København-back rygtes til Rusland

I FC Sydvest skal duoen nu forsøge at få spilletid på seniorniveau og hjælpe 2. divisionsklubben efter en svær start på sæsonen. Efter syv spillerunder har FC Sydvest nemlig blot hentet én sejr og i alt fem point i 2. division. 

Læs også:Superliga-spørgsmål: Er FCK blevet hjemløse uden Ståle Solbakken?

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Lyngby Boldklub

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - OB