• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vejle-boss slår fast: Vil være arrogant at sigte højere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle Boldklub rokker ikke ved klubbens målsætning, selv om oprykkerne er kommet flyvende fra start.

Af Ole Hoffskov

Ledelsen, spillerne og fansene i Vejle Boldklub skal muligvis knibe sig selv i armen, når de tjekker stillingen i Superligaen efter de seks første spillerunder.

Her topper oprykkerne fra Nørreskoven foran SønderjyskE og FC Midtjylland. Vejle Boldklub vandt mandag 3-1 på udebane over AaB, og det bragte dem op på førstepladsen i Superligaen. 

Ja, den sovende kæmpe virker for alvor til at være vågnet, men i Vejle vil man for alt i verden ikke lade sig rive med. Derfor holder man også fast i det, der hele tiden har været målsætningen.

Læs også:Vejle håber at kunne lande transferfri angriber

- Målet er selvfølgelig fortsat at overleve. Det vil være en arrogant holdning med vores historik in mente at begynde at tale om alt muligt storslået. Vejle Boldklub skal også være Superliga-mandskab i næste sæson, det er det eneste, vi fokuserer på, selv om vi glæder os over en rigtig god start på sæsonen, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i VB, til tipsbladet.dk.

Han glæder sig over mange af de ting, han har set på Vejle-mandskabet i de første seks kampe.

- Det er en rigtig dejlig start på sæsonen, men vi skal sørge for at holde benene solidt plantet på jorden, og det, synes jeg, vi har været gode til. Så vi bevarer ydmygheden, men glæder os selvfølgelig over, at vi har skabt et rigtig godt grundlag for resten af sæsonen, siger Krüger og tilføjer:

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Randers FC

- Vi startede sæsonen meget skidt i Aarhus, hvor vi tabte, men også var meget langt fra noget som helst. Siden har vi fået godt fat, og jeg synes, mange af de nye spillere er gået ind og har løftet niveauet. Her tænker jeg selvfølgelig på Saeid, men også Allan Sousa, der er kommet tilbage fra Belgien. Det har set godt ud.

Da Vejle senest var i Superligaen, rykkede de ud med det samme, men den triste oplevelse kan faktisk bruges til noget positivt nu, mener Jacob Krüger.

- En del af vores spillere var også med i Superligaen senest, og selv om vi rykkede ned, gav det dem noget erfaring, som jeg er sikker på, de nyder gavn af nu. Derudover har en række spillere – som eksempelvis Wahid Faghir – klaret springet fra 1. division til Superligaen hurtigt, siger han.

Vejle Boldklub skal forsvare førstepladsen i Superligaen fredag aften, når Randers FC kommer på besøg i Nørreskoven. 

Læs også:Vejle-boss roser sommerindkøb: Vi må sige, vi har ramt plet

Læs også:Vejle-spiller har hjerteproblemer: Vi tager ingen chancer

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 6. spillerunde

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020