• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vejle-spiller flået ud efter 20 minutter: Det må være hårdt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejles Tobias Mølgaard har ondt af sin holdkammerat Kevin Yamga, der blev flået ud efter bare 20 minutter af opgøret mod AaB.

Af Ole Hoffskov

Vejle-træner Constantin Gälcä startede med Kevin Yamga på højre back i mandagens opgør mod AaB, men det indså han hurtigt var en fejl. Efter bare 20 minutters spil og ved stillingen 1-0 til AaB blev Yamga flået ud og erstattet af Tobias Mølgaard. Det var naturligvis godt for Mølgaard, men han lægger ikke skjul på, at han alligevel føler med sin holdkammerat. Det fastslår han over for Ekstra Bladet.

Kevin Yamga var ikke skadet, og Vejle ændrede ikke formation efter udskiftningen, så der var tale om et helt regulært bytte, og det er selvsagt meget sjældent, at en træner tyer til så drastisk et træk allerede midtvejs i første halvleg.

Læs også:AaB-træner undrer sig over nederlag

- Jeg har selvfølgelig ondt af Kevin, for det må være hårdt. Men har er en dygtig spiller, så han skal nok rejse sig igen, siger Tobias Mølgaard til Ekstra Bladet.

Vejle Boldklub fik vendt 0-1 til en 3-1-sejr, og takket være de tre point er oprykkerne steget til tops i Superligaen og er et meget overraskende førerhold. Overrasket er også Tobias Mølgaard.

Læs også:Vejle topper Superligaen: Overlevelse er stadig vores mål

- Det er selvfølgelig vildt! I gamle dage ville man tjekke tekst-tv, nu skal jeg nok lige se en ekstra gang på telefonen. Men i bund og grund ændrer det ikke noget, at vi fører Superligaen. Vores mindset er det samme. Vi skal undgå nedrykning, siger Vejle-spilleren.

Vejle Boldklub skal forsvare førstepladsen i Superligaen på mandag, når holdet møder Randers FC på hjemmebane. Kronjyderne har blot vundet en enkelt kamp i denne sæson.

Læs også:Efter bekymrende måling: Vejle tager Raphael Dwamena af banen

Læs også:Bedst og værst: Vejle-juvel kan blive mange millioner værd

Læs også:OB-bomber viser målform før comeback: Scorer to for reserverne

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020