• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vejle-spiller har ventet i et år på at møde FC København

Foto: Getty Images

Malte Amundsen har siden nederlaget til Hobro i slutningen af 2018/19-sæsonen haft for øje at komme tilbage i Superliga og møde topholdene.

Af Oliver Okstrøm

Oprykkerne fra Vejle er kommet bragende ind i Superligaen med seks kasser i de to første runder, og i næste kamp venter FC København for vejlenserne, og det er en kamp, som VB's Malte Amundsen har set frem til længe.

Det fortæller han i et interview på Vejles officielle hjemmeside.

- Opgøret mod FCK bliver en helt anden kamp, end den vi havde mod SønderjyskE. FCK er en af kandidaterne til guldmedaljerne og landets største klub. Siden vi stod mod Hobro sidste år og var rykket ud, har vi ventet på chancen for at måle os med dem og de øvrige klubber i Superligaen, siger han og fortsætter:

Læs også:Vejle-kreatør: Jeg regner med at score to mod FCK

- Det er bare noget andet at møde FC København frem for Vendsyssel og Hvidovre. Det er denne hylde, alle spillere i truppen gerne vil være på, og nu skal vi sælge os selv dyrt. Jeg har virkelig glæder mig til de her kampe, hvor vi skal være på vores maksimale niveau for at være konkurrencedygtige, og nu står vi her, lyder det fra Malte Amundsen.

Modstanderen fra københavn har ikke haft det nemt i de to første kampe i Superligaen, hvor det er blevet til nederlag til både OB og Brøndby, men Vejle-spilleren regner alligevel med, at Solbakkens mandskab kommer med fuld fart.

- Jeg forventer, at de kommer med 200 km/t fra kampens start. De skal prøve at kyse os fra første fløjt og sætte sig på kampen. Nu skal jeg ikke stille et succeskriterie op for dem, men med deres sæsonstart in mente skal de bruge en sejr. Det skal vi kunne lukrere på, hvis vi får en god start på kampen.

Læs også:FCK har Peter Ankersen med mod Vejle - tre nye på skadeslisten

I den forbindelse peger han endvidere på, at de mod Sønderjyske kunne slå modstandernes spil i stykker med et lavere udgangspunkt på banen. 

Kampen mellem Vejle og FC København spilles søndag aften klokken 18, og den bliver sendt direkte på TV3+.

Læs også:100 kampe som anfører for Zeca: Specielt i en klub som FCK

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - FC København

Læs også:VB-back tilbage på træningsbanen efter skade

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus