• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Vejle-træner før Superliga-comeback: Vi har fået gode spillere ind

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Constantin Gâlcă ville ønske, at han havde haft adgang til alle Vejles nyindkøb fra opstartens begyndelse, men glæder sig dog over, at der er kommet en række forstærkninger til klubben.

Af Anders Dehn

Vejle er tilbage i Superligaen, og klubben har hentet et væld af nye spillere i bestræbelserne på at overleve. Cheftræneren kunne godt tænke sig, at de alle var ankommet noget før, men er trods alt glad for, at han har fået dem, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Constantin Gâlcă har i alt fået syv nye spillere i forhold til seneste sæson. To af dem, Allan Sousa og Luis Henrique, er vendt tilbage fra lejeaftaler, men Alexander Milosevic, Saeid Ezatolahi, Raphael Dwamena, Alexander Brunst, og Matthew Briggs alle er helt nye i VB.

Læs også:Optakt: AGF - Vejle Boldklub

De får første chance for debut mandag aften, når Vejle gæster Ceres Park i Århus. Forud for sæsonen siger Gâlcă om sine mange nye rekrutter, hvoraf den nyeste, Briggs, kom så sent som i fredags:

- Vi har fået gode spillere ind. Jeg kunne selvfølgelig godt ønske, de alle var kommet den dag, vi mødte ind efter sommerferien, men samtidig ved jeg godt, at det sjældent er sådan, tingene fungerer.

Læs også:David Nielsen roser Vejle forud for derby: Det er en fed klub

Kampen mod AGF er Vejles første i Superligaen siden nedrykningen i 2019 og oprykningen tidligere på året. De nye spillere skal være med til at vende en trist stime for VB i den bedste række.

Holdet er nemlig rykket ud af de seneste fem sæsoner, det har spillet i Superligaen. Vi skal tilbage til slutningen af 90'erne for at finde VB's seneste overlevelse.

Sæsonpremieren går i gang klokken 19.

Læs også:VB-angriber før svær Superliga-sæson: Klubben har lært af tidligere

Læs også:AGF klar til Superliga-premiere: Mustafa Amini ikke med i truppen

Læs også:Vejle-boss før Superliga-premiere: Ny struktur gør det sværere at overleve

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020