• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Viborg FF lurer på markant transferscoop

Foto: Getty Images

Viborg FF har snøren ude efter en stor fisk i jagten på en afløser for Jay-Roy Grot.

Af Ole Hoffskov

Viborg FF pønser angiveligt på noget af en transfer her kort før lukketid.  

Ifølge det græske medie SDNA lurer jyderne på at købe 30-årige Nikolaos Karelis i Panetolikos, og det kan godt være, at han er et relativt ukendt navn på disse breddegrader, men det er han bestemt ikke i hjemlandet. 

I skrivende stund er Karelis delt ligatopscorer i den bedste græske række med 10 kasser i 16 kampe, og dermed er det altså en angriber sprængfyldt med selvtillid, Viborg lurer på. 

Tidligere har Nikolaos Karelis slået sine folder i storklubben Panathinaikos, hvor han spillede over 100 kampe og scorede 36 mål. Han er også blevet græsk mester med PAOK Thessaloniki.

I 2016 blev angriberen solgt til den belgiske storklub KRC Genk, og han gjorde det blændende med 33 scoringer i 75 kampe. I 2019 tog han såmænd turen til Brentford, der på det tidspunkt spillede i Englands næstbedste række, men grækeren løb ind i en alvorlig skade og fik stort set hele opholdet ødelagt. Derfor blev det kun fire kampe under Thomas Franks ledelse. 

Nu kan han være på vej mod et nyt fodboldeventyr i Viborg FF, der har øjnet Nikolaos Karelis som en afløser for topscorer Jay-Roy Grot, der er på vej til Japan, selv om de sidste stempler i den handel lader vente på sig. 

Nikolaos Karelis har spillet 19 landskampe for Grækenland og scoret tre mål. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE