• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vraget i FCM-målet: Den er meget tung

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-målmand Jesper Hansen måtte se deres kamp fra bænken søndag eftermiddag mod AGF. Det havde han ikke set komme.

Af Oliver Okstrøm

I vinterpausen hentede FC Midtjylland Jonas Lössl tilbage til klubben efter en årrække i forskellige udenlandske klubber, hvor han senest var i engelske Everton. Dog har det været småt med spilletid for ham, da han kun har fået en pokalkamp.

Men i søndagens Superliga-kamp mod AGF var Lössl udvalgt, og det var en ret overraskende melding for Jesper Hansen, der hidtil har været den faste mand mellem stængerne i den midtjyske klub. 

Det er en situation, som Hansen har det svært med, da man sjældent skifter på målmandsposten, fortæller han i et interview med Canal 9.

- Jeg synes selv, at jeg har gjort det rigtig godt, og jeg er uforstående overfor det og selvfølgelig uenig. Det ved Priske også godt. Vi har snakket sammen, siger han og fortsætter:

- Det er ikke særlig sjovt lige nu. Den er tung. Meget tung. Også fordi at man har gået og drømt om at komme tæt på landsholdet, men jeg må prøve at holde hovedet oppe og klø på, som jeg plejer, lyder det fra Jesper Hansen.

Hele interviewet kan ses øverst i artiklen.

Opgøret mod AGF endte desuden med et nederlag på 0-1 for FCM. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus