Video : Tipsbladet
Superliga

Yann Aurel Bisseck vil gerne være læge

Yann Aurel Bisseck drømte om at blive læge, og det gør han sådan set stadig. Først og fremmest skal han dog være Inter-spiller.

Yann Aurel Bisseck står foran et skifte fra AGF til Inter, og dermed går en kæmpe drøm i opfyldelse for den tyske U21-landsholdsspiller, der lukrerer på en forrygende sæson for Superligaens bronzevindere med skiftet til Champions League-finalisterne fra Milano. 

Dermed kan midtstopperen nærmest allerede sætte flueben ud for en succesfuld fodboldkarriere, men det er naturligvis aldrig til at vide, hvem der klarer sig igennem det mikroskopiske nåleøje til den absolutte verdenstop. 

Derfor handler det om at have en plan B, og det har Yann Aurel Bisseck hele tiden haft.

- Hvis jeg ikke var professionel fodboldspiller, ville jeg gerne have været læge. Måske er det stadig en mulighed, når min karriere er forbi på et tidspunkt, siger Yann Aurel Bisseck til Bild.

Han skal stadig knibe sig lidt i armen over, hvor langt de succesfulde år i AGF har bragt ham.

- Det er lidt mærkeligt. Tidligere i transfervinduerne var det mig, der måtte spørge: "findes der nogle muligheder, findes der gode muligheder?". Nu mærker jeg den anden side af medaljen, og alle siger "wow, han har haft en fantastisks sæson". Nu bliver jeg forkælet med muligheder, og det skal jeg selvfølgelig huske at nyde, siger han.

Næste stop ser altså ud til at blive Inter, der har udløst forsvarsspillerens frikøbsklausul på godt 50 millioner kroner.

- De ansvarlige i Inter har gjort deres forarbejde og set mine kampe. De ser noget i mig. De har set rigtig mange spillere på topniveau, og hvis de tænker det om mig, giver det mig grund til at tro på det. Jeg er selvsikker. Jeg har altid troet på mit talent, og jeg ved, hvad jeg kan, fastslår Yann Aurel Bisseck.

Det er dog ikke alt, der kører på skinner for AGF-stjernen. Yann Aurel Bisseck var således anfører på det tyske U21-landshold, der netop er blevet slået ud af EM efter det indledende gruppespil.