• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Talent Oliver Okstrøm

OB henter ung angriber: Har bombet som U17-spiller

Foto: Getty Images

Øberg er stolt over, at han på et år er gået fra Mesterrækken til at skrive kontrakt med en dansk top 5-klub.

Af Oliver Okstrøm

OB er også på banen i talentjagten blandt Superliga-klubberne. Tirsdag har de præsenteret den 17-årige angriber Mikkel Øberg, som i det seneste år har taget store skridt fra at have spillet for Nivå-Kokkedal til Hellerup IK i U17-Divisionen.

Her præsterede han at lave 20 mål på en enkelt sæson, og udviklingen er noget, som Øberg selv glæder sig en del over. Det fortæller han om på OB's hjemmeside.

- Først og fremmest er jeg stolt over mig selv, og hvordan det er gået. For et år siden spillede jeg i Mesterrækken med Nivå-Kokkedal Fodboldklub, og i dag skriver jeg kontrakt med en top fem-klub, siger han og fortsætter:

- Jeg er glad for, at jeg nu skal spille i Odense, fordi jeg synes, at det er en kæmpe klub. Jeg synes, der er rigtig gode forudsætninger for at kunne tage skridtet videre, fordi de har et rigtig godt setup med mange trænere tilknyttet holdet, lyder det fra Mikkel Øberg.

Aftalen er en to-årig en af slagsen, og akademichef Tonny Hermansen ser ham som en interessant spiller, som har lavet mange mål samtidig med, at han er alsidig i det offensive spil.

- Han bliver spændende at arbejde med, da det hele er gået ret stærkt. Han kommer ind på et nyt niveau, når han nu skal op og gøre sig til som førsteårs U19-spiller i et elitemiljø, hvor der forventes, at man præsterer hele tiden – både til kamp og til træning. Nu skal han lige have tid til at falde ordentligt på plads i klubben og flytte hjemmefra, fortæller Hermansen.

OB har også måtte se en af deres talenter rykke på den anden side af Storebælt. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.