Foto: Getty Images
VM

David Nielsen: Jeg tror at spillerne har fået nok

Kasper Hjulmands ageren i pressen kan også have været et problem, mener Nielsen.

Danmark er ude af VM allerede efter gruppespillet, hvor det kun lykkedes dem at få et enkelt point. Den tidlige exit fra turneringen mener træneren og fodboldekspert David Nielsen må handle om, at der må være noget galt.

Det fortæller han i TV 2's VM-studie.

- Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at der er et eller andet, der må være sket med det hold her, fordi vi har været så gode. Og når der er et eller andet, der er sket, så tænker jeg jo tilbage på, hvordan har optakten været, fortæller den tidligere AGF-træner.

Han peger desuden på, at en af grundene skal findes i, at man ikke har nogen fans med dernede, ligesom det er blevet gjort til skamme, at man skulle derned.

- Spillerne har sikkert skammet sig over, at de skulle derned. De har fået spørgsmål om det i den sidste halvanden måned. Det kaster vi allesammen ned over, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, at spillerne har fået nok. Og jeg tror heller ikke, at spillerne er 100 procent tilfreds med den måde, som Kasper Hjulmand fortsatte med at udtale sig om de ting her, der ledte op til de første kampe i Qatar, lyder det fra David Nielsen.

Dernæst gentages det, at der må være gjort noget galt, når det fodboldhold, som han mente kunne være outsider til at vinde VM-slutrunde kan ende op med at blive sidst i deres gruppe efter tre forfærdelige kampe. 

I den sidste danske kamp blev det til 0-1 mod Australien. Læs karaktererne til de danske spillere plus landstræner Kasper Hjulmand her.