• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Delaney-skade giver Sevilla flot millionbeløb

Foto: Getty Images

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Af Oliver Okstrøm

Slutrunder er de fleste nok generelt glade for, men for klubberne kan det godt være noget møg. Tag nu eksempelvis danske Thomas Delaney, som efter første halvleg i danskernes første kamp ved VM måtte forlade banen med en skade.

Den har sågar vist sig at være så alvorlig, at han er ude af slutrunden, og det efterlader nu hans klub Sevilla med noget at tænke over. De kan dog glæde sig over, at der venter dem en pæn kompensation grundet Delaneys skade. Det skriver Sevilla-mediet Estadio Deportivo.

Her bliver det forklaret, at FIFA vil betale over 150.000 kroner for hver dag, at en spiller er ude. Det er dog et krav, at de som minimum er ude i 28 dage for, at man kan komme ind i det såkaldte Player Protection Program.

Men med en måned i udsigt for Delaney på skadeslisten, så vil det givetvis være 30 dage, som han er ude. Det vil give Sevilla i alt 4,5 millioner kroner i erstatning for den skade, som han har fået.

Der er dog lang tid til næste opgave for Sevilla, som selvsagt først kommer efter VM er overstået. Det vil være 30. december mod Celta, at de vender tilbage igen - med eller uden den danske midtbanespilleren.

Det bemærkes dog også fra det andalusiske medie, at det kan blive Delaneys side kamp, da han muligvis er på vej videre. FC København har i den forbindelse været nævnt som en mulighed på rygteplan.

Selv har Delaney meldt, at han regner med at vende tilbage til Qatar og det danske landshold. Læs mere om det her.