• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

Jesper Lindstrøm: Derfor er Mbappé så unik

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøm er en stor beundrer af Kylian Mbappé, som han kalder for én af verdens bedste fodboldspillere.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar

Der venter det danske landshold noget af en mundfuld i VM-slutrundens anden kamp, når de rød-hvide tager imod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig, som lagde fra land med en sikker 4-1-sejr over Australien. 

Danmark har imidlertid krammet på Frankrig, som Kasper Hjulmands tropper har formået at besejre hele to gange i år, men en nem opgave bliver det selvsagt ikke mod Kylian Mbappé og hans holdkammerater.

Netop PSG-stjernen kan blive en kæmpe mundfuld for danskerne i lørdagens opgør.

- Han er lynende hurtig, teknisk god og har godt spark. Han kan lidt af det hele, og det er derfor, han er én af verdens bedste. Hans hurtighed hjælper ham rigtig meget - han kan nærmest bare sparke bolden fremad og så løbe efter den. Han er en klassespiller, fastslår Jesper Lindstrøm.

Thomas Delaney pådrog sig en skade mod Tunesien og er ude af VM-slutrunden, og det er naturligvis en streg i regningen for Danmark, men det er intet at sammenligne med det uheld, der har ramt franskmændene.

N'Golo Kanté, Paul Pogba, Christopher Nkunku og Karim Benzema blev alle skadet før VM, og mod Australien gik Lucas Hernandez i stykker. 

- Det er mange spillere, som er blevet skadet, men Frankrig er et godt hold med klassespillere på bænken. Jeg ved ikke, hvordan vi skal spille mod dem, men der skal nok være plads. Vi må se, hvad der sker. Først og fremmest handler det om at fokusere på os selv, lyder det fra Lindstrøm.

Danmark og Frankrig tørner sammen lørdag klokken 19.00.