• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Kan øjne VM: Fokus er på at redde SønderjyskE

Foto: Getty Images

Lawrence Thomas erkender, at det har været en svær sæson for ham.

Af Oliver Okstrøm

Lawrence Thomas har gjort sig til en del af de spillere, som det australske landshold kan gøre brug af på målmandsposten, og han har været en del af overvejelserne siden sommeren 2021, hvor han også har fået én kamp.

Derfor er han også en spiller, som kan være med i opløbet om at komme med til VM i Qatar, hvis Australien skulle klare den sidste del af deres kvalifikation. Thomas har dog ikke været med i samlingerne i januar og februar, men det tager han i stiv arm, fastslår han i et interview med Der Nordschleswiger.

- Jeg har ikke været udtaget de to sidste gange, men jeg omfavner konkurrencen. Og den bedste måde at gøre det på, det er ved at spille godt i klubben, siger han og fortsætter:

- Sæsonen har været svær indtil videre. Mit fokus erpå at præstere og blive i ligaen med SønderjyskE, og så ordner alt det andet sig selv. Men det ville være en drøm at komme med til VM, lyder det fra Lawrence Thomas.

Hvis Australien skal med til VM, så skal de først komme forbi De Forenede Arabiske Emirater, hvorefter der vil vente et opgør mod Peru om en billet til slutrunden.

Her vil det pudsigt nok være blandt andet Danmark, som Australien vil komme i gruppe med, og det vil han selvfølgelig se frem mod som en stor oplevelse, hvis det skulle ske - ligesom han heller ikke holder sig tilbage med en joke om, at når Danmark er i gruppen, så er den allerede en del nemmere.

Lawrence Thomas har kontraktudløb med SønderjyskE efter denne sæson.