• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Ole Hoffskov & Victor Risager

Skidt nyt fra Frankrig: Her er Hjulmands reaktion

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand lader sig ikke gå på af, at Frankrig vil spare stjerner i den sidste gruppekamp mod Tunesien, som kan få betydning for Danmarks videre færd ved VM.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Qatar. 

Efter at Frankrig besejrede Danmark lørdag aften, var landstræner Didier Deschamps ikke færdig med at uddele mavepustere til Danmark.

På det efterfølgende pressemøde fortalte landstræneren nemlig, at man vil spare nogle stjerner til den sidste gruppekamp mod Tunesien.

Det er ikke nødvendigvis godt nyt for Danmark. Vinder Danmark og Frankrig deres kampe, stryger Danmark nemlig videre sammen med franskmændene. Men skulle det ende med en dansk sejr og en tunesisk sejr, kan målscore blive afgørende for, om danskerne eller tuneserne følger Les Bleus videre i turneringen.

Men den franske melding er ikke noget, der går Kasper Hjulmand på.

- Jeg kan kun forestille mig, hvordan det må være, hvis han (Didier Deschamps, red.) skifter mange, for som fransk spiller vil man vise sig frem. Jeg synes, der er så meget kvalitet i den franske trup.

- I fodbold ved man selvfølgelig aldrig, og man kan aldrig vide sig sikker på at vinde en fodboldkamp ved VM. Men der er så meget kvalitet i det franske hold, at jeg tror på, at de går efter at få et godt resultat. 

- Ellers er det ikke det, jeg tænker mest på for at være helt ærlig. Jeg kan ikke gøre noget som helst ved det, siger Kasper Hjulmand på søndagens pressemøde og tilføjer:

- Jeg bekymrer mig ikke om ting, jeg ikke kan gøre så meget ved, så jeg er fuldt koncentreret på vores hold og vores kamp, og vi skal gøre vores og forsøge at vinde. Det er, hvad der fylder i mit hoved.

Begge kampe spilles onsdag klokken 18.00 lokal tid, hvilket er 16.00 dansk tid. Her kan du få overblikket over Danmarks muligheder for at gå videre.