• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Tite raser efter Neymar-skade: Det skal stoppes

Foto: Getty Images

Dommernes fokus skal ændres, mener Brasiliens landstræner.

Af Oliver Okstrøm

Torsdag var der nok et par brasilianere, der fik flashback til VM-slutrunden i 2014, da Neymar måtte forlade banen med en skade. Dengang var det i kvartfinalen, hvor han ikke kom på banen igen og brasserne røg ud i semfinalen med et ydmygende nederlag på 1-7 til Tyskland.

Efter den seneste skade har Brasiliens landstræner Tite været ude med klar kritik af dommerne, som han mener tillader for meget. Det fortæller han ved pressemødet forud for deres kamp mod Schweiz.

- Hvis du vil fejre fodbolden, så er du nødt til at have opmærksomhed på frisparkene, siger han og fortsætter:

- De fokuserer specifikt på spillerne. Det har en effekt, og det er nødt til at blive stoppet, lyder det fra den brasilianske landstræner.

Derudover ville han ikke gå for meget ind i, hvordan situationen ser ud for Neymar. Det gælder også for Danilo, der ligeledes er skadet.

- Jeg tror på, at Neymar og Danilo vil spille ved VM, men jeg er ikke i den position, at jeg kan tale om det. Jeg kan dog sige, at både Neymar og Danilos situationer har udviklet sig, men vi tror på, at de kan spille igen ved VM, fortæller Tite.

Neymars skade er denne gang en relativt simpel ankel-skade, mens det i VM var en alvorlig rygskade, som han blev ramt af.

Selv har han været ude og åbne op om, hvordan skaden har ramt ham. Læs mere om det her.