• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Jacob Quvang

Vild gave: Messi bruger 1,5 mio på holdkammerater

Foto: Getty Images

Lionel Messi har ikke glemt de holdkammerater på det argentinske landshold, som var med til at sørge for, at han nåede at vinde sit VM-guld.

Af Jacob Quvang

Glæden var ikke til at tage fejl af, da Lionel Messi og Argentina vandt VM-guld for efterhånden nogle måneder siden. Messi fik nu det verdensmesterskab, som Diego Maradona også fik, og Argentina blev verdensmestre igen for første gang siden 1986.

Lionel Messi har helt sikkert holdt en stor takketale i omklædningsrummet efterfølgende, men han har nu også sendt en fysisk gave som tak for præstationerne i Qatar. 

Lionel Messi har nemlig brugt godt 1,5 millioner kroner på at købe 35 iPhones i guld, som holdkammerater og de involverede omkring landsholdet har modtaget. Hver eneste iPhone er personliggjort med navn, nummer og det argentinske logo. Det melder Mirror

De 35 iPhones er alle i 24-karat guld, og Messi kom på idéen for nylig, afslører Ben Lyons, der er CEO hos IDesign Gold, som har lavet designet. 

- Lionel er ikke kun GOAT. Han er også en af vores mest loyale kunder, og han kontaktede os nogle måneder efter VM-finalen, siger Lyons. 

Dermed er det heller ikke første gang, at Messi har afgivet en ordre hos den eksklusive virksomhed, der specialiserer sig i netop guldbelagte iPhones.