• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Beerschot bukker under

Foto: Getty Images

Der spilles ligakampe i Belgien denne lørdag, og Dagens Spilforslag ser nærmere på et udfald fra én af kampene i forsøget på at lande lidt lommepenge

Af Jacob Hansen

Lørdag 16.15
Beerschot – Eupen
Udesejr
Odds 2.43 @Mrgreen

Beerschot var længe en stor overraskelse i Belgien i sidste sæson, hvor de som oprykkere leverede flot. I denne sæson er de indtil videre i færd med at føre belæg for begrebet ”second season syndrome”. Det går ganske enkelt ad helvede til, pænere kan det ikke siges.

De har høstet ét point på de første otte runder. Det gjorde de på udebane. Sæsonens første fire hjemmekampe gav alle nederlag. Beerschot har ikke engang scoret endnu på hjemmebane. Tæller vi sidste sæson med, har de én hjemmesejr i 14 forsøg.

De har ikke præsteret et rent bur i deres seneste 18 kampe i træk. Når man har så svært ved at score, er det selvsagt et problem, når man heller ikke er i stand til at holde nullet. De indkasserede også mindst ét mål i deres seneste 10 hjemmekampe i træk.

FÅ SPILFORSLAG TIL ALLE RUNDENS KAMPE I PREMIER LEAGUE HER

De indkasserede kampens første mål i deres seneste ni kampe, hvilket naturligvis heller ikke er så godt, når man har så svært ved at holde rent bur. Eupen har høstet 14 point for deres første otte kampe, hvilket kun er tre point dårligere end førerholdet Club Brugge.

Eupen har blandt andet spillet fire udekampe, som kastede 10 af 12 mulige point af sig. Eneste pointtab kom mod førnævnte Brugge, hvor de spillede 2-2. Allerede i sidste sæson vandt Eupen begge ligaopgør mod Beerschot.

De er tydeligvis ikke blevet dårligere i mellemtiden, til gengæld virker Beerschot mildest talt ikke til at være blevet bedre.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020