• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Fuld skrue på FCK

Foto: Getty Images

F.C. København skal op imod Manchester United denne onsdag i et opgør i Parken. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League

Af Jacob Hansen

F.C. København skal op imod Manchester United denne onsdag i et opgør i Parken. Spændingen spidser til her, hvor vi har nået fjerde runde af gruppespillet i Champions League.

Halvvejs igennem gruppespillet kan F.C. København kigge på en opnåede point, hvilket giver en placering som nummer fire i stillingen. Manchester United befinder sig placeret som nummer tre på tre point.

F.C. København er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes.

Manchester United rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med tre point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Parken connected by 3, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

F.C. København har før opgøret den kommende onsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 13 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.3 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Manchester United har stået for 1.7 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende onsdag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 15 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.