18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Liverpool vinder - på hjørne

Liverpool skal forsøge at vende 0-3, ellers er det kun Premier League tilbage at kæmpe om. Atalanta har et halvt ben i Europa League-semifinalen og er i Coppa Italia-semifinalen, men i Serie A er de nede på en 6. plads.

Europa League
Torsdag 21.00
Atalanta - Liverpool
2-tal -2,5 hjørnespark, odds 1,71 hos ComeOn

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Liverpool er bagud 3-0 og skal derfor jagte
⇒ Liverpool har slået -2,5 hcp´et i over 60% af tilfældene i ligaen. 
⇒ Atalanta normalt også et stort hjørne-hold, men specielt spot her pga resultatet af første kamp. 

Godt nok vandt Liverpool kun første opgør med 4-2 i hjørnespark. Her bemærkes det dog, at Atalanta fik deres i starten da den stod 0-0 og de fik deres andet i slutningen af første halvleg, hvor den stod 0-1. I den kamp havde Liverpool bolden 65% af tiden og det kampbillede bliver nok meget det samme, selvom Atalanta er på hjemmebane. Atalanta lever fint med at Liverpool har bolden det meste af tiden, så kan de i stedet forsøge at udnytte, når Liverpool laver en fejl og komme hurtigt afsted på kontra, som de også gjorde i første opgør med stor succes må man sige. I Premier League har Liverpool på hjemmebane vundet med mindst tre hjørnespark i 14 ud af 17 tilfælde. På udebane har det kun været i 6 ud af 15 kampe, men igen specielt matchup her, som ikke har et lignende tilfælde for de to hold i denne sæson.