• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Projekt Ten Hag til test

Foto: Getty Images

Manchester United skal lørdag eftermiddag forsøge at ikke bare opnå point men også at score i en hjemmekamp mod Manchester City

Af Jacob Hansen

Manchester United skal op imod Manchester City på Old Trafford på lørdag i en spændende Premier League duel.

Manchester City er på udkig efter at overtage førstepladsen i Premier League, efter at have samlet 39 point sammen på deres første 17 kampe. Manchester United er 35 point efter i stillingen med 17 runder bag dem, hvilket gør dem til nummer 4 i stillingen.

Manchester United er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Manchester City på Old Trafford.

Manchester United har før kampen på lørdag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede seks mål. Det er lig med 0.6 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent seks gange.

Manchester City ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste ti kampe. Det er blevet til 2.2 mål pr. kamp, svarende til 22 mål i alt. I egen ende lukkede de ti mål ind, eller en mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent tre gange.

Manchester United har vundet 11 sejre, mens de har spillet to uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i Premier League. Manchester United scorede mindst ét mål i deres seneste 8 kampe.

Manchester City har indtil videre præsteret 12 sejre og tre uafgjorte samt to nederlag i Premier League.