18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Schweiz vinder igen

Anden runde tager vi fat på i dag, hvor det er slutrundens sjette dag. To hold mødes, der fik to vidt forskellige starter på turneringen.

EM-slutrunden
Onsdag 21.00
Skotland - Schweiz 
2-tal -0,5 (asian hcp) til odds 1,90 hos Bet365

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Schweiz med selvtillid og Skotland det modsatte. 
⇒ Skotland uden den faste forsvarsspiller Porterous. 
⇒ Ligner en mindre klasseforskel på de to hold bedømt ud fra første runde og på papiret skal Schweiz også være noget bedre. 

Skotland er tvunget til at hente point her, hvis de skal gøre sig forhåbninger om videreavancement efter de tabte hele 5-1 i første runde. Schweiz kan spille sig videre med sejr og så tage den med ro mod tyskerne i den sidste gruppekamp, som formentlig også er videre til den tid. 
Skotland var spillet ud af banen i første opgør mod værtsnationen Tyskland, hvor de kun havde een afslutningen, som var uden for rammen. De scorede mod slut via et selvmål. Schweiz var ikke lige så overlegne som tyskerne var det, men mindre kunne også gøre det, da de fortjent slog Ungarn med 3-1. 
Skotland må se bort fra deres faste midterforsvarer, Porterous, der fik rødt kort i åbningskampen og derfor har Watford-spilleren fået en enkelt dags karantæne, som afsones i denne kamp mod Schweiz. Meget skal have ændret sig fra første runde, hvis ikke Schweiz skal have rigtig fine muligheder for endnu en sejr.