• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Topscorer på tavlen i historisk finale

Dagens Spilforslag: Topscorer på tavlen i historisk finale
Foto: Getty Images

Jack Muldoon er farligste mand hos Harrogate, der møder traditionsklubben Notts Co i en historisk finale.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.00
Harrogate Town – Notts County
Jack Muldoon scorer
3,10 @ bet365

Wembley lægger søndag græs til en interessant finale mellem Harrogate, der aldrig før har optrådt i de bedste engelske rækker, og Notts County, som sidste år måtte forlade The Football League efter 157 års uafbrudt ophold samme sted.

I avisudgaven af Tipsbladet anbefales det at spille på Notts County, fordi bookmakerne havde gjort Harrogate til favoritter. Den vurdering er dog vendt på hovedet, siden avisen havde deadline – så nu er traditionsklubben Notts Co pludselig svage favoritter.

På bundlinjen står dog, at vi formentlig kan vente os en tæt og intens finalekamp. Og når odds på Harrogate stiger, sker det samme for holdets mulige målscorere. Det skal udnyttes med et spil på topscorer Jack Muldoon, som er helt oppe i odds 3,10 hos bet365.

31-årige Muldoon var brandvarm med fire mål i de sidste fire kampe før nedlukningen i marts. Og den form har han taget med sig, da Muldoon var matchvinder i sidste uges 1-0-sejr over Boreham Wood.

Harrogate råder også over Jon Stead, der ind til sidste sæson spillede i Notts Co, men angriberen med det flotte cv er efterhånden 37 år og forventes derfor snarere rollen som kampafgørende indskifter.

Muldoon spiller derimod ofte fuld tid – så man får ofte mange minutter for pengene på manden, der kun har scoret to af 13 mål som kampens første i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus