18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Wehen vinder i playoff-returen

Returopgør i playoff´en om hvem der skal spille hhv 2. og 3. Bundesliga i næste sæson. Får Wehen lov at blive i 2. Bundesligaen eller bytter de plads med Regensburg fra 3. Bundesligaen?

2./3. Bundesliga, Tyskland
Tirsdag 20.30
Wehen - Regensburg
1-tal, odds 1,90 hos Nordicbet

3 ting der taler for spillet: 

⇒ Wehen var klart bedst i første opgør på udebane. 
⇒ Wehen vant til højere tempo og Regensburg sluttede katastrofalt af i 3. Bundesligaen. 
⇒ Iflg. Transfermarkt er Wehens trup næsten 3 gange så meget værd som Regensburgs. 

Første opgør i Regensburg blev spillet for fire dage siden. Ved den lejlighed blev det 2-2, men Wehen var klart bedst og burde have vundet relativt sikkert. Det får de så mulighed for at gøre denne gang og med endnu bedre forudsætninger, da de denne gang spiller hjemme på BRITA-Arena. 
Selvom Regensburg blev 3´er i 3. Bundesligaen, så sluttede de sæsonen af med at få blot tre point i deres sidste seks kampe hvor de ellers lå solidt til i forhold til den direkte oprykning. Det er langt fra en god optakt til disse playoff-kampe og mentalt svært. For Wehen var det enten direkte nedrykning eller playoff, da de til deres glæde endte med at tage 3. sidstepladsen i stedet for en af de to nederste pladser, som ville have sendt dem direkte i 3. Bundesliga. Det skal med, at de ikke har vundet en kamp i 2. Bundesligaen siden 2. Marts, men her får de altså også helt andre og bedre arbejdsbetingelser. 
Iflg. Transfermarkt.com så er Wehens trup næsten tre gange så meget værd som Regensburgs. 
Reglen om udebanemål er ikke gældende, så hvis Wehen vil undgå forlænget spilletid, så skal de vinde i ordinær tid.