• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Optakt: England elsker afrikansk modstand

Foto: Getty Images

England forbereder sig på at møde Senegal på Al Bayt Stadium på søndag i en duel i 1/8-finalen af FIFA VM

Af Jacob Hansen

England virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Iran, der blev nedlagt 6-2.

Herefter spillede de 0-0 mod USA, hvorpå Wales blev besejret 0-3. England vandt beskedne 3 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 4 gange, mens de tabte 3 kampe.

England har før kampen på søndag et godkendt snit på 2.5 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 25 gange, mens de indkasserede 13 mål. Det er lig med 1.3 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Senegal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Holland. De svarede stærkt igen mod Qatar, som blev slået 1-3, før de sejrede 1-2 over Ecuador. Senegal var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Senegal kommer med en god historik på målfronten for de seneste 7 kampe. Det er blevet til 1.5 mål pr. kamp, svarende til 15 mål i alt. I egen ende lukkede de 14 mål ind, eller 1.4 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 0 gange.

England går ind til kampen som mindre favoritter og med masser af selvtillid efter at have vundet deres gruppe. De har ingen intention om at slutte deres deltagelse ved FIFA VM i denne runde.

England får vores stemme i denne kamp, men da vi fortrækker at kombinere med et målfattigt udfald i forsøget på at sparke oddset i vejret. Begge parter er normalt rimeligt godt organiserede, hvorfor under 2.5 mål også frister.