Video : Tipsbladet
Spil

Optakt til runde 4: Måljagt i Liverpool

Arsenal og Manchester United runder weekenden af i Premier League, og som optakt til dén kamp kan varmes op med Liverpools opgør mod Aston Villa

Velkommen til vores spritnye program her på kanalen. En Premier League optakt til runden med odds og spilforslag til de fleste kampe.

Jacob Hansen er som vanligt vært her på kanalen og fast makker på programmet er Jakob Genz, journalist fra hjemmesiden Themanager.dk, der specialiserer sig i engelsk fodbold og særligt Premier League.
Programmet er bragt i samarbejde med vores sponsor, spilselskabet Spreadex, som har over 20 års erfaring. Er du ikke allerede kunde hos Spreadex kan du score dig en bonus ved at oprette dig, og har du lyst til at høste den, vil du gøre programmet her en kæmpe tjeneste ved at anvende det link, jeg lægger i kommentar-feltet under videoen her, når du opretter dig.
Vi kommer hver uge til at varme op til runden i Premier League ved at se nærmere på en række af kampene. Ikke nødvendigvis dem alle sammen, men der vil altid være nogle faste features, vi skal igennem. Vi byder ind med ”Banken”, vores såkaldt sikre holdepunkt i runden, der bliver en ”luring”, hvor vi forsøger at ramme et højt odds. Så har vi måljagten, et bud på en kamp, vi forestiller os bliver målrig, samt ”byggeren”, hvor vi anvender ”byg-selv-væddemål” til at sparke et odds i vejret.
Om vi ellers har noget at byde ind med, afhænger af runden. Alle spil og odds vil selvfølgelig være fra vores sponsor, Spreadex. Hos Spreadex kan du både spille ”spreads” og faste odds, og vores spil kommer fra deres ”faste odds” univers. Det skal ikke forhindre dig i at lytte til, hvad vi har at sige, og så gå på jagt i deres spreads, men vi vælger altså ud fra deres faste odds.
Når du er færdig med at se programmet, kan du få hele det store forkromede overblik over alle vores spil på www.spilfiduser.dk, mens du selvfølgelig også kan varme op til weekendens fodbold ved at dykke ned i artikeluniverset hos www.themanager.dk.