• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Tipsbladets spilklub jagter fire på stribe

Foto: Getty Images

Der er en ny Big 9-kupon klar til lørdag hos Bet25, hvor Tipsbladets spilklub sætter næsen op efter at gafle gevinst for fjerde lørdag i træk

Af Jacob Hansen

For tredje lørdag i træk var gevinst til Tipsbladets Big 9-spilklub men efter tre gange syv rigtige sætter vi nu næsen op efter endnu større gevinst.

Du kan selvfølgelig igen være med på en andel, og hvordan jeg indtil videre sammensætter de ni tegn kan du læse herunder.

Link til kupon: https://www.bet25.dk/big9/spilklub25/pool/UHDVE1V3

Man. United – Crystal Palace 1 over/under 2.5 mål

Fem hjemmesjre i træk i Premier League mod nul sejre i 2023. Det er meget svært at argumentere for gardering på Manchester United med andet end, at jagter man overraskelser, er det sådan et sted, der skal garderes. Palace har tidligere overrasket på Old Trafford, men mod et United-hold i en anden forfatning end det nuværende.

Wolves – Liverpool  wild card

Det er allerede tredje gang, de møder hinanden i 2023. Første gang sluttede det 2-2 i FA Cup på Anfield, hvor Wolves var uheldige med ikke at vinde. Omkampen vandt Liverpool 1-0 uden at imponere i en arbejdssejr. Alle har en chance mod Liverpool i øjeblikket, og det kan blive hvad som helst.

Newcastle – West Ham  1x under 2.5 mål

Der blev scoret i alt fem mål i Newcastles seneste seks ligakampe. Tre af dem blev scoret mod Leicester! De lukker af, og så tager de med, hvad der måtte falde af til offensiven. West Ham synes at have valgt samme strategi i forsøget på at samle point til at slippe væk fra bunden. Newcastle tillader ganske enkelt ikke meget, hvorfor to-tallet i hvert fald i første omgang udelades og jeg tvivler kraftigt på målfest.

Aston Villa – Leicester  1x2 over/under 2.5 mål

Jeg hælder egentlig mest til Aston Villa, men får Leicester snart James Maddison klar, kan han gøre en pokkers stor forskel, og jeg bliver ved at tænke, at Leicester sgu da må være bedre, end de har vist i 2023. Selv Liverpool har vundet ude over Villa i år, så jeg tør endnu ikke helt stole på dem.

Brentford – Southampton  1x over/under 2.5 mål

Det kan umuligt komme Brentford til skade, at de ikke har spillet siden forrige søndag, mens Southampton både har spillet FA og EFL Cup i den mellemliggende periode. En oplagt mulighed for ”The Bees” til at forlænge deres stime på otte PL-kampe i træk uden nederlag.

Roma – Empoli  1 over/under 2.5 mål

Roma vandt deres seneste seks dueller mod Empoli i træk. Tabte ingen af de seneste ni, og vandt otte af dem. Et kig på stillingen vidner ikke om, at Empoli skulle være blevet markant bedre i mellemtiden eller Roma ditto dårligere. Er der penge nok i puljen, kan et forsigtigt kryds komme med. Ellers står 1-tallet alene.

Sassuolo – Atalanta  1x2 over 2.5 mål

Sassuolo har været i elendig form og hiver så en 5-2 sejr over Milan på udebane op ad posen. Så deeeet…. Ni af deres seneste 10 dueller mod Atalanta havde mindst tre mål, så lad os stole på ny målfest, men tage højde for alle udfald i første omgang. Det kan overvejes at fjerne krydset.

Elche – Villarreal  x2 over/under 2.5 mål

Villarreal har været stærkt kørende siden VM-pausen, og så taber de mandag aften til Rayo Vallecano. Hjemme. 0-1. WTF?! Der skal helst svares igen mod ligaens ubestridt dårligste hold, men de har faktisk ikke vundet hos Elche i deres seneste tre besøg. Derfor et forsigtigt kryds som gardering.

Atletico Madrid – Getafe  1 over/under 2.5 mål

Atletico Madrid vandt 16 af de seneste 17 dueller mod Getafe og tabte ingen af dem. De fleste af disse opgør har været meget målfattige, men de seneste tre dueller havde alle mindst tre scoringer.

Link til kupon: https://www.bet25.dk/big9/spilklub25/pool/UHDVE1V3

Bemærk: kuponen er kun vejledende. Ændringer kan blive foretaget inden endelig placering af tegnene.