Carrick sparkede Man United til sejr

Manchester United kom planmæssigt fra land i Champions League efter en sejr på 1-0 over Galatasaray.

Manchester United har om nogen noget at revanchere i Champions League efter forrige sæsons fiasko i gruppespillet, og De Røde Djævle fik en god start på hævntogtet, da holdet vandt 1-0 over Galatasaray hjemme på Old Trafford.

Alex Ferguson har før brugt Champions League-turneringen til at give nogle unge spillere muligheden for at vise sig frem, men i dag tog han ingen chancer og startede med stærkest mulige start 11'er. Det betød også, at Anders Lindegaard måtte se til fra bænken, mens David de Gea vogtede målet.

Afgørelsen faldt efter bare syv minutter i opgøret. Efter godt sammenspil mellem Michael Carrick og Shinji Kagawa endte bolden hos den engelske midtbanespiller, der fik skrabet bolden i mål.

Efter 52 minutter havde Manchester United chancen for at fordoble målscoringen, da Rafael blev nedlag i det kriminelle felt, men Nani misbrugte fra de 11 meter. Og dermed blev det ved de 1-0 til Manchester United.

I gruppens anden kamp hentede CFR Cluj en flot udesejr i Portugal, hvor det blev til en 2-0-sejr over Braga. Rafael Bastos blev dobbelt målscorer.