Skarpt & flot? Ja, velkommen til et nyt Tipsbladet
Generelle

Skarpt & flot? Ja, velkommen til et nyt Tipsbladet

Velkommen til det nye Tipsbladet.dk, skriver ansvarshavende chefredaktør Allan Olsen i denne kommentar.

I FREDAGS LUKKEDE vi døren til 75 års produktion af Tipsbladet på godt gammeldags avispapir, men allerede i dag slår vi portene op til en spritny udgave af Tipsbladet.

De fleste kender det nok. En gang i mellem skal stuen sgu’ lige friskes op. Males, måske nye gardiner og en anden sofa.

DERFOR HAR VI givet tipsbladet.dk - eller bare tb.dk, hvis du vil spare lidt på bogstaverne - en ordentlig overhaling. Nye farver, nye skrifter - og sørme også et nyt logo!

Vi siger farvel til den gammeldags fodbold med syninger. For yngre læsere sådan en type læderbold, der tog adskillige kilo på, når den blev våd…

HELDIGVIS ER vi selv ganske godt tilfredse med resultatet af vores nye udseende, men det vigtige er jo, hvad brugerne - altså dig - synes.

Vi er til for de mange loyale brugere af Tipsbladet, så vi håber naturligvis på en nådig dom over det nye design, med ved også at forandringer kan tage tid at acceptere.

Det er en version 1.0 vi ruller ud i dag - og der vil løbende komme forbedringer af sitet, men nu er vi i gang med det, der i hvertfald er en langt mere moderne udgave af Tipsbladet.

Jamen, som vi selv siger, så er det, fordi vi dækker de største historier og har de skarpeste holdninger. Vi er først og fremmest et nyhedsmedie, der dækker fodboldverdenen med kant.

Allan Olsen
ansvarshavende chefredaktør

EN TING ER selvfølgelig indpakningen, vigtig bestemt, men endnu vigtigere er naturligvis den journalistik, vi gerne vil levere. Hvorfor er det, at brugerne skal komme på tb.dk?

Jamen, som vi selv siger, så er det, fordi vi dækker de største historier og har de skarpeste holdninger. Vi er først og fremmest et nyhedsmedie, der dækker fodboldverdenen med kant.

VI HAR ET kritisk, men også kærligt blik på den sport, der i den grad kalder på begge dele - og som helt naturligt ligger i Tipsbladets DNA.

Ja, vi tager det bedste fra den tabloide journalistik, nemlig skarpheden, frækheden, nyhedsnæsen, den (magt)kritiske tilgang - og lægger den sammen med troværdigheden, sagligheden og dybden fra det nu hedengangne Tipsbladet print.

SAMMEN MED en massiv nyhedsdækning, så vil du altså stadig finde det store interview, analysen af Superligaklubbernes spillerbudget, Stig Tøftings skarpe klummer, Jan Carlsen seneste VAR-udredninger, Spiltips - og en hulens masse andet stof. Det hele ganske gratis!

Nu er jeg selvfølgelig voldsomt farvet, men jeg synes, det lyder som en vinderopskrift, samtidig med at vi har en lang række nye initiativer i gryden, der simrer lystigt - og som bliver rullet ud i løbet af Superliga-foråret.

TIPSBLADET HAR været leverandør af fodboldhistorier til danskerne i mere end 75 år - og selvom farverne på sitet er anderledes, så står vi her stadig. Godt rustet til nye 75 år som 100 procent digitalt medie.

Go’ fornøjelse med det nye tipsbladet.dk!