Video : Tipsbladet
1. division

Transfernyt: AaB har solgt Allan Sousa

Allan Sousa er blevet solgt, bekræfter AaB.

Nordjyderne AaB har solgt brasilianske Allan Sousa til en udelandsk klub, bekræfter AaB i en selskabsmeddelelse.

Meddelelsen om et salg følger, efter AaB tidligere har meldt ud, at man forhandlede, siden var enige med en klub i udlandet.

Tidligere har der været spekuleret i, at det er en klub i Saudi-Arabien, der er ved at købe Allan Sousa.

Brasilianeren var en stor profil for AaB, som hentede ham på en fri transfer i Vejle Boldklub. Men til trods for hans gode præstationer og flotte spil kunne nordjyderne ikke holde sig i Superligaen, og nu har man altså valgt at takke ja til et tilbud fra udlandet.

AaB meddeler, at den navnet på den udenlandske klub bliver offentliggjort i de kommende dage.

- Allan Sousas fodboldmæssige evner har været åbenlyse for enhver, der har fulgt AaB de seneste 14 måneder, og derfor har der også været interesse for ham fra forskellige klubber, og da vi modtog et bud, der levede op til vores forventninger, valgte vi at acceptere tilbuddet, siger Ole Jan Kappmeier, der er sportsdirektør i en pressemedelelse og forklaraer:

- Vi vil gerne takke Allan for indsatsen for AaB og ønske ham held og lykke i den fortsatte karriere. Der er ingen tvivl om, at Allan Sousa kan noget ekstraordinært på fodboldbanen, og den del kommer vi selvfølgelig til at savne, men omvendt har vi stor tiltro til den eksisterende trup og trænerteamet, så vi kan fortsætte med at levere det, der skal til.

AaB opjusterer regnskabet for 2023 til et minus i niveauet 25-35 millioner kroner mod tidligere minus på 35-45 millioner. Det indikerer, at AaB scorer omkring 10 millioner kroner for brasilianeren, 26 år.

- Jeg vil gerne udtrykke min store taknemmelighed for alle i AaB og alle klubbens fans. Jeg har været glad for at være i Aalborg det seneste år, og jeg føler, at jeg også har gennemgået en god udvikling i klubben.

- Uanset hvor i verden jeg er, vil jeg følge AaB som fan, og jeg vil ikke afvise en gang i fremtiden at vende tilbage til klubben, og i første omgang ønsker jeg, at AaB vil fortsætte med at have succes i den igangværende sæson, siger Allan Sousa.

Allan Sousa havde kontrakt med AaB tre år endnu. Han kom til klubben for et år siden.