• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Efter en måneds ventetid: Viborg præsenterer "den nye Victor Moses"

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er snart en måned, siden Ibrahim Said selv annoncerede, at han skiftede til Viborg FF. Nu bekræfter klubben, at han er kommet til Danmark.

Af Anders Dehn

- Jeg havde tilbud fra Club Brugge og Basaksehir, men jeg ville ikke komme til at spille for de to klubber. Det er derfor, jeg valgte at spille i Danmark. Jeg ville tjene mange flere penge i Belgien og Tyrkiet, men min udvikling som spiller er vigtigere.

I slutningen af september kunne nigerianske Ibrahim Said selv fortælle til et belgisk medie, at han havde skrevet kontrakt med Viborg FF. Den danske 1. divisionsklub ville dog hverken be- eller afkræfte handlen. Før nu.

Læs også:Spilleren bekræfter selv: Viborg henter "den nye Victor Moses"

Viborg præsenterer Said på sin hjemmeside og forklarer, at aftalen allerede faldt på plads, mens transfervinduet var åbent, men at han først har fået visum og er kommet til Viborg i denne uge.

- Vi ser Ibrahim Said som en meget interessant offensivspiller med et rigtig spændende råpotentiale, vi håber og tror på at kunne forløse hos os. Vi er velvidende om, at det er et stort skridt for en ung mand at skifte til Europa, så skal vi også have tålmodighed, men vi mener, at vi har fået et stærkt setup til at udvikle unge spillere, og vi har store forventninger til ham på sigt, siger sportschef Jesper Fredberg.

Læs også:Viborg FF henter U19-topscorer i AaB

18-årige Said kaldes "den nye Victor Moses" i hjemlandet og tiltrak sig især opmærksomhed, da han ved U17-VM i fjor scorede hattrick i en kamp mod Ecuador.

- Han er en spiller, der kan dække flere offensive positioner, er teknisk dygtig, og så har han vist til U17 VM, at han også kan få produkt på sine aktioner. Vi tror på, at han passer godt ind til vores måde at spille på, og vi glæder os til at se ham i den grønne trøje, siger Fredberg.

Ibrahim Said har fået en kontrakt med Viborg FF frem til sommeren 2024.

Læs også:32-årige Christian Sivebæk stopper karrieren

Læs også:Tidligere AaB'er kæmper for karrieren: Skal finde ud af, om jeg kan spille

Læs også:Hele Superligaen var i bowlen: Dem skal de møde i pokalturneringen

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Optakt: OB - AaB

Fynboerne har brug for point, når AaB kommer på besøg. Ellers vil man efter afviklingen af halvdelen af Grundspillet ...

Mere Superliga

Fokus