Video : Tipsbladet
1. division

Esbjerg overvejer kontrakt til prøvespiller: Vi ser, hvad der sker

Esbjerg fB har besøg af østriger med et pænt cv. Tiden vil vise, om det kaster en kontrakt af sig.

Onsdag formiddag var der et nyt ansigt på træningsbanen ved Gl. Vardevej i Esbjerg. Dominik Prokop prøvetræner i klubben, der i den kommende tid vil overveje, om den skal tilbyde ham en kontrakt, siger sportschefen til JydskeVestkysten.

EfB meldte selv ud i morges, at Prokop var på besøg i disse dage. Han kommer med 86 østrigske Bundesliga-kampe for Austria Wien og ni optrædener i Europa League bag sig. I øjeblikket er han dog klubløs.

Læs også:Nyt ansigt på træningsbanen: Superliga-nedrykker tester østriger

- Han kan spille to positioner på banen. Han er otter eller tier, men om vi tilbyder ham en kontrakt, kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om endnu. Vi ser, hvad der sker, lyder det fra sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Netop det forhold, at Prokop gør sig på midtbanen, taler for, at han får chancen i Esbjerg. Cheftræner Olafur Kristjansson slog over for tipsbladet.dk fast i sidste uge, at klubben netop er på udkig efter en forstærkning centralt i banen, efter EfB solgte Jacob "Lungi" Sørensen til Norwich City i sommer.

Læs også:Trods keeperfejl: Esbjerg slår Fremad Amager

- Vi er stadig på udkig. Der er det selvfølgelig en ulempe, at vi er nået tre-fire-fem kampe ind i turneringen, før vinduet lukker. Jeg er tilfreds med den tilgang, vi har fået, men vi kigger på den lange bane, og det bliver en sæson med mange kampe på kort tid, så vi har stadig behov for at tilføre lidt endnu, sagde Kristjansson.

Esbjerg fB har i dette transfervindue hentet Jakob Ankersen, Andri Rúnar Bjarnason og Clinton Antwi, sidstnævnte på en lejeaftale i FC Nordsjælland.

Læs også:Superliga-nedrykker efter forstærkning: Har stadig behov for at tilføre flere

Læs også:Tidligere Superliga-målmand er havnet i Arsenal: Han er en drøm for en træner

Læs også:EfB-chef: Har 16-17 spilere, jeg roligt kan sætte ind fra start