Video : Tipsbladet
1. division

HB Køge skriver kontrakt med mangeårig FC Nordsjælland-spiller

HB Køge forstærker sig til den kommende halvsæson med mangeårig FC Nordsjælland-spiller.

HB Køge forstærker sig med den mangeårige FC Nordsjælland-spiller Lasse Petry, der senest har optrådt for Valur på Island. 

Den 28-årige midtbanespiller skifter på en fri transfer til HB Køge, og han har underskrevet en to-årig aftale. Lasse Petry skiftede i 2019 Lyngby Boldklub ud med Valur, men nu er han altså retur i Danmark.

Læs også:Medie: Philip Zinckernagel afviste disse klubber

- Lasse Petry er med sit niveau og sin erfaring en solid forstærkning til vores trup. Lasse har et rigtig højt niveau, og som med sin gode teknik og overblik kan hjælpe os rigtigt godt på vej i det opbyggende pasningsspil, siger HB Køge-direktør Per Rud og fortsætter:

- Lasse er også en spiller, der vil kunne bidrage uden for banen og i omklædningsrummet. Han er en god fyr, og han passer perfekt ind i truppen. Vi glæder os til at se ham på træningsbanen efter ferien.

Læs også:OB henter venstrebenet forsvarer fra HB Køge

Lasse Petry har tidligere i karrieren spillet over 100 kampe for FC Nordsjælland, og han har vundet både pokalturneringen og et dansk mesterskab med Farum-klubben. På Island kunne han også fejre et enkelt mesterskab med Valur.

Nu går turen til HB Køge, der overvintrer som nummer syv i 1. division. 

Læs også:Dramatisk afgørelse: Sådan fordelte stemmerne sig til Årets Målmand

Læs også:Nu er den på plads: Ronnie Schwartz rykker til London-klub

Læs også:Avis: Dansk klub vil af med tidligere ejers indkøb