Video : Tipsbladet
1. division

Ronnie Schwartz skriver under på kort kontrakt

Den tidligere Superliga-angriber fortsætter karrieren i en anden dansk klub.

Han forlod Vendsyssel FF i januar, men angriber Ronnie Schwartz er ikke færdig med at spille i den næstbedste danske række.

Angriberen er netop blevet præsenteret på en kontrakt i Hobro IK, og den aftale er kort og løber frem til sommer.

I Vendsysel FF havde Schwartz svært ved at komme på holdet, og derfor var det i parternes interesse, at han fandt et nyt sted at spille. Det har han nu fundet, og han skal i Hobro IK forsøge at løfte en klub, der aktuelt er under nedrykningsstregen i den næstbedste række.

Han har trænet med i Hobro den seneste uges tid og altså overbevist.

- Ronnie har vist sig rigtig godt frem i den seneste uge, og vi er ikke i tvivl om, at han kan bidrage til vores trup, både på og udenfor banen. Han kommer med en stor portion rutine og erfaring, der kan gavne vores unge trup. Hertil har han bevist i sin karriere, at han er garant for mål, hvilket vi også har set til træning, siger Lars Justesen, teknisk chef, i en pressemeddelelse.

33-årige Ronnie Schwartz har de senere år været på kontrakt i klubber som FC Midtjylland, Charlton og Silkeborg IF.

Han indledte sin karriere i AaB og blev kendt som "Plaffeministeren", da han spillede i Randers FC.

- Der har været nogle forskellige muligheder for mig, men jeg syntes, at Hobro IK var det bedste match. Derfor har jeg også investeret min tid i at træne med i den seneste uge, og jeg er glad for, at vi er blevet enige om en aftale. Indtil videre har jeg fået et super positivt indtryk af klubben og truppen, hvor jeg kan bidrage med min erfaring og forhåbentligt en masse mål, siger angriberen.

I Hobro overtager Ronnie Schwartz Mads Hvilsoms plads i truppen.