Video : Tipsbladet
1. division

Ny dansker i Belgien: Overrasket over klubben

Jeppe Erenbjerg er ny mand i Zulte Waregem, og den 24-årige offensivspiller er allerede begyndt at glæde sig til det nye belgiske eventyr

Jeppe Erenbjerg tilslutter sig danskerkolonien i belgisk fodbold.

Den nu tidligere B.93'er kommer dog ikke til at stå over for hverken Kasper Schmeichel, Thomas Delaney, Anders Dreyer eller Kasper Dolberg, da hans nye klub Zulte Waregem spiller i den næstbedste række.

På trods af tilværelsen i den næstbedste række ser hovedpersonen selv dog rækken som værende på et højere sportsligt niveau end NordicBet Ligaen, hvor han kommer fra med B.93. 

- Jeg glæder mig virkelig til at prøve mig af på et højere niveau og i helt nye rammer. Jeg er positivt overrasket over klubbens størrelse og historik. De har en stor fanskare og virkelig fede faciliteter, siger Jeppe Erenbjerg til B.93's hjemmeside og tilføjer.

- Jeg er sikker på, at jeg kommer til at trives, og så er det op til mig selv at få leveret på banen. Alt i alt har jeg en rigtig god fornemmelse og glæder mig til at komme i gang. 

Skiftet til Belgien bliver samtidig Jeppe Erenbjergs første udlandsophold, da han har spillet hele karrieren i B.93, hvor det er blevet til 165 kampe på klubbens førstehold.