Video : Tipsbladet
1. division

På vej til Superligaen? Bange for at miste ham

Sebastian Pingel har vist stor målform for Hillerød, da han blev topscorer i NordicBet Ligaen. Manager Christian Lønstrup storroser den danske målmager over for Tipsbladet og slår fast, at han vil være ked af at miste Pingel til en anden klub.

18 mål. 

Så mange kasser fik Sebastian Pingel banket i kassen for Hillerød Fodbold i NordicBet Ligaen i den seneste sæson. 

Det var nok til at blive topscorer i den næstbedste række. 

Tidligere har Pingel udtalt til Tipsbladet, at han har et stort mål om at spille i Superligaen.

Derfor kan det være, at Hillerød-bomberen bliver solgt i dette vindue. 

Hillerød-manager Christian Lønstrup siger til Tipsbladet, at den 31-årige angriber har nogle unikke forcer.

- Pingel var jo en case, som vi hentede den seneste sommer, og han er en spiller, som ikke rigtig nogen kendte. Man kender ham måske mest for hans far (Frank Pingel, red.).

- Han er lidt op i årene, og hans store målsætning var at blive kendt i fodboldkredse, så han måske kunne blive topscorer i den næstbedste række. Han så ret spændende ud, da vi scoutede ham, og han har en ret spændende pakke. Han er hurtig, stærk og bevæger sig altid godt.

- Han er ikke bange for noget. Han har en målsætning om at komme i Superligaen, og det skal vi hjælpe ham med. Om det bliver med os eller et andet sted, det må tiden vise. Vi er rigtig glade for ham. Det er nok den bedste spiller, som vi har hentet ind i mange år, siger Christian Lønstrup til Tipsbladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Hillerød Fodbold Elite

Ked af at miste ham
Lønstrup erkender, at han er nervøs for at skulle sige farvel til Pingel, hvis en Superliga-klub står klar.

- Selvfølgelig er jeg bange for at miste ham. Han har vel sammen med min anfører (Jonathan Witt, red.) været de største profiler på holdet over et helt år. Det er ikke noget, som man kan hente fra den ene dag til den anden, hvis han smutter.

- Jeg vil være ked af at miste ham, men vi er også godt klar over, hvor han er i sit liv. Hvis der kommer noget interessant, må vi kigge på det. Det har været en positiv historie, og det er med til, at andre spillere kigger på os.

- De kan se, at vi henter spillere ind fra en lavere hylde, og så gør vi dem til profiler. Vi skal nok løse det, hvis vi ikke har ham, men det vil være ærgerligt at miste ham allerede, siger Christian Lønstrup til Tipsbladet. 

Pingel har tidligere været en del af færøsk og tysk fodbold. 

Angriberen har mulighed for at fortsætte sin store målform, når Hillerød skal i duel mod Hobro 21. juli i NordicBet Ligaen.