Video : Tipsbladet
1. division

Solgt af Superliga-klub: Jeg passede ikke ind!

Magnus Kaastrup er blevet købt af NordicBet Liga-klubben Vendsyssel FF i Lyngby, og han fortæller til Tipsbladet, at den nordjyske klub gik benhårdt efter at købe ham. Kaastrup fortæller, at Bo Zinck og Christian Larsen havde stor betydning for hans beslutning.

Magnus Kaastrup vinker farvel til Superligaen for nu.

Den vævre offensivspiller er nemlig blevet solgt af Lyngby, og næste destination er Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen for Kaastrup.

Jeg tror, at det er en kulmination af mange ting. Jeg tror, som sagt, at den type fodbold, som Lyngby har praktiseret den seneste tid, ikke er et perfekt match for begge parter.

Magnus Kaastrup
Tidligere Lyngby-spiller

Tipsbladet har talt med den nu tidligere Lyngby-spiller om valget af NordicBet Liga-klubben.

- Vendsyssel viste rigtig stor interesse, og klubben viste, at de havde en fed plan for mig. Det lød ekstremt interessant og spændende. Jeg føler, at det var det rigtige. Dialogen med Bo og Christian var fantastisk og inspirerende. De betød sindssyg meget for mig og min beslutning, siger Magnus Kaastrup til Tipsbladet.

23-årige Kaastrup fortæller, at afskeden med Lyngby er lidt vemodig, men han fortæller samtidig, at Lyngbys spillestil ikke ville kunne få det fulde ud af ham, og så ville det ikke være et godt match for nogen af parterne.

- Lyngby har betydet meget for mig, og jeg føler også, at jeg har betydet meget for Lyngby, specielt da vi rykker op til Superligaen, men også det første halve år i Superligaen.

- Jeg har lært meget i Lyngby, og jeg er meget taknemmelig for de år, jeg har haft i klubben. Der er mange fantastiske mennesker, som man kommer til at savne, så det gør lidt ondt at sige farvel eller på gensyn til dem.

Hvordan har du det med, at det ikke blev til mere?

- Det er sådan, det er. Jeg tror, at det er en kulmination af mange ting. Jeg tror, som sagt, at den type fodbold, som Lyngby har praktiseret den seneste tid, ikke er et perfekt match for begge parter. Så jeg er bare glad for, at Lyngby er, som de er, og respekterer deres spillere, og for hvad de har gjort for klubben. Det viste de ved ikke at holde på mig uden grund, netop fordi vi har betydet meget for hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Alamy

- Jeg vil gerne være glad
Nu ser Kaastrup fremad, og han vil gerne gøre en forskel i NordicBet Ligaen. Her krævede det noget helt bestemt.

- Jeg vil gerne være glad og have et smil på læben og spille mit fodbold. Det er derfor, at Vendsyssel har hentet mig. De ved godt, hvilken slags spiller jeg er, og hvilken person jeg er.

- Jeg skal have et smil på læben, når jeg spiller, for det er der mine kvaliteter kommer frem, og hvor jeg er en, der kan gøre forskellen. Derigennem vil jeg kunne hjælpe holdet, som jeg gjorde i Lyngby. Det er derfor, at Vendsyssel har hentet mig.

I den seneste sæson var Kaastrup udlejet til hollandske Venlo, og her fik han fast spilletid med 32 kampe og syv mål. Det var en god og spændende oplevelse.

- Jeg har altid godt kunne lide hollandsk fodbold og deres tilgang til spillet. Så det kan jo godt være, at det måske heller ikke er sidste gang, at jeg er i Holland og i Æresdivisionen helst næste gang. Det var en fed oplevelse, siger Kaastrup til Tipsbladet.

Kaastrups kontrakt i Vendsyssel løber til sommeren 2027.

Danskeren har tidligere tørnet ud for klubber som AGF, Dortmund II, Viborg FF og Sirius.

Kaastrup kan skrive 49 Superliga-kampe samlet for AGF og Lyngby.