1. division

Storsejr i Daniel Aggers trænerdebut

Daniel Agger og Lars Jacobsen fik en succesfuld uofficiel trænerdebut.

Daniel Agger har sammen med Lars Jacobsen overtaget tøjlerne i 1. divisionsklubben HB Køge, hvor de to tidligere landsholdsspillere debuterer som trænere.

Og her har de fået en fin start. I hvert fald besejrede HB Køge bornholmske Rønne IK i sommerens første testkamp med hele 6-0.

Allerede efter ti minutter bragte Malthe Holmbjerg mandskabet foran med en afslutning mellem benene på bornholmernes keeper. Efterfølgende holdt Rønne IK imidlertid stand indtil pausen, men så fik HB Køge slået sejren på plads.

Efter pausen scorede Effiong Nsungusi og Oscar Buch to gange hver, mens Frederik Munck også kom på tavlen, inden der blev fløjtet af.

HB Køge skal senere på ugen spille testkamp mod Malmö FF.

Daniel Agger og kompagni indleder sæsonen i 1. division mod Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens den 23. juli. Kampen spilles på CASA Arena i det jyske.