Video : Tipsbladet
Benelux

Ajax vil bruge Jeppe Kjær på ny position

Jeppe Kjær skal nok vænne sig til en ny position i Ajax, fortæller han.

Jeppe Kjær brød igennem i Superligaen i den forgangne sæson som kantspiller hos AC Horsens, men i et interview med Horsens Folkeblad forklarer den unge spiller, at det ikke er dér, at Ajax har tænkt sig at bruge ham fremover.

Ajax købte Jeppe Kjær fra AC Horsens tidligere på sommeren, men først mandag den 7. september har han første træning i den hollandske storklub, hvor han skal spille med ungdomsholdene til at starte med.

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

Og her skal han altså nok vænne sig til at spille på en mere central plads, end han har gjort i AC Horsens, hvor han primært har gjort sig som kantspiller.

- Som jeg har forstået det på snakken med folkene i Ajax, vil de gerne have mig ind og spille mere centralt i banen, så jeg kan udnytte mit overblik bedst muligt, fortæller Jeppe Kjær til Horsens Folkeblad.

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper

Ifølge avisen er position dog ikke helt ny for Kjær. Han spillede der også som ungdomsspiller, men i sine 11 kampe for AC Horsens' førstehold gjorde han sig på kanten. 

Jeppe Kjær er angiveligt ikke det eneste talent, Ajax har købt fra Superligaen, som de overvejer at omskole. Også sommerindkøbet Mohammed Kudus kan blive omskolet fra offensivspiller til venstre back, har Ajax-træner Erik ten Hag forklaret.

I Ajax har 16-årige Jeppe Kjær fået en treårig aftale.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Transferplanen: Stortalent kan indbringe Vejle millioner