Video : Tipsbladet
Benelux

Belgisk klub er varm på udlejet FCK-spiller

Det kan dog blive en svær manøvre, de skal igennem for at få ham.

FC København sendte i begyndelsen af denne sæson den islandske midtbanespiller Isak Bergmann Johannesson på et lejeophold i den tyske klub Düsseldorf, og selvom der er en mulighed for, at han kommer tilbage til den kommende sæson, så er det langt fra sikkert.

Det melder transferjournalisten Sacha Tavolieri i Youtube-showet Wait & See.

Her bliver der bemærket, at den belgiske klub Gent har fået øjnene op for den 21-årige islænding, som har gjort sig godt bemærket i sin tid i Düsseldorf i denne sæson, hvor det er blevet til syv mål og ni assister for dem.

Den tyske klub har dog en købsoption på Johannesson på omkring 15 millioner kroner, og derfor er det ikke en nem operation, som den belgiske klub skal ud i, hvis de gerne vil have ham.

Dog har de en lignende situation, hvor de ser ud til at være tæt på at hente Andri Gudjohnsen fra Lyngby, som netop har udnyttet en købsoption på angriberen fra IFK Norrköping.

Alligevel menes det, at den pris, som Gent kan se frem til hos Isak Bergmann Johannesson lige nu vil være for høj for dem - og derfor står det meget uklart, hvorvidt de overhovedet kan hente ham.

Johannesson blev hentet af FC København i sommeren 2021, hvor de angiveligt betalte 33 millioner kroner for ham, da han ankom fra Norrköping. Dermed er der udsigt til et tab for dem på ham.

Düsseldorf missede senest oprykningen til Bundesligaen efter et samlet nederlag til Bochum på 3-4 i playoff-kampen om de to klubbers fremtid.