Video : Tipsbladet
Benelux

Frank Arnesen: Jeg hører rygterne, men ja...

Frank Arnesen kommenterer nu på rygterne.

Feyenoord har haft en rigtig god sæson, hvilket især cheftræner Arne Slot kan takkes for.

Indtil for nylig blev hollænderen kædet sammen med Ajax, der siden valgte at ansætte Alfred Schreuder. Men 43-årige Slot er stadig en eftertragtet herre, og teknisk direktør Frank Arnesen har også læst rygterne om cheftræneren.

Han frygter dog ikke at miste Slot allerede denne sommer.

- Jeg hører rygterne, men ja... De ville angiveligt også have mig. Arne er heller ikke tosset. Han har det godt i Rotterdam, han er højt anset, og jeg kan forestille mig, at han stadig ser muligheder for, at klubben kan vokse., siger Arnesen til Voetbal International.

Der er til gengæld større chance for, at 22-årige Luis Sinisterra ryger, selvom Arnesen vil forsøge at holde på kantspilleren.

- Jeg vil gøre et forsøg. Luis har lavet 15 mål og assists. Det kan man ikke bare erstatte med en, to, tre nye spillere. Så det er selvfølgelig et forsøg værd. Vores problem er stadig, at vi har meget færre penge end Ajax og PSV, men vi er på vej op.

Feyenoord sluttede i den netop overståede sæson som nummer tre i Æresdivisionen med 12 og 10 point op til henholdsvis Ajax og PSV. De to klubber skifter dog cheftræner denne sæson, og det kan måske være til Feyenoords fordel?

- Hvis vi gør tingene rigtigt, og det går godt, kan det godt være. Hos os forbliver kernen intakt, og med hensyn til de spillere, der tager afsted, skal vi med scoutingen sikre, at gode, overkommelige afløsere er klar.

Feyenoord spiller onsdag aften Conference League-finale mod AS Roma.