Video : Tipsbladet
Benelux

Træner-legende tvivler på Brian Priske

Den tidligere toptræner Aad de Mos er i tvivl om, hvorvidt Feyenoord skal ansætte Brian Priske.

Den danske cheftræner Brian Priske er mere end almindeligt tæt på at lande et job i den store hollandske traditionsklub Feyenoord. Tipsbladet har senest kunne afsløre, at han får tre år i klubben.

Det er dog ikke den store tiltro, han får fra den tidligere toptræner Aad de Mos.

I et interview med Soccernews fortæller han om sit syn på ham, hvor han husker på, hvordan det gik Priske i sin tid i spidsen for belgiske Royal Antwerp, som endte uden trofæer.

- Priske klarede det ikke hos Royal Antwerp FC, og Mark van Bommel gjorde det, så jeg ved ikke, om han er den rette mand til jobbet, i en topklub som Feyenoord, siger han og fortsætter:

- Artiklerne om ham er virkelig positive, men det er altid tilfældet. Enhver træner bliver modtaget med blomster, men så forlader de med torne, lyder det fra Aad de Mos, som kalder Priske for en 'name-dropper'.

Han peger desuden på, at hvis der er tale om et 'ud af boksen'-valg, så havde han hellere set, at de havde valgt en hollandsk træner. De Mos erkender dog, at man nu må vente og se, hvad der kommer til at ske.

Træner-legenden holder dog fast i, at de skullle tage førnævnte Mark van Bommel, der stadig er i Royal Antwerp. Han har dog kontraktudløb med klubben efter den netop overståede sæson.

- Hvis du ikke klarer det i Antwerp, er det ikke fantastisk. Van Bommel vandt tre trofæer med den klub, med det samme hold, så det må være et nederlag for Priske. Måske skulle de have taget Van Bommel, fortæller Aad de Mos.

Det blev til både det belgiske mesterskab, pokalturneringen og Super Cup'en for ham i Antwerp i 2023. 

Aad de Mos vandt i sin tid som cheftræner en lang række titler, som blandt andet tæller tre mesterskaber med Ajax og et belgisk mesterskab med Anderlecht.