Foto: IMAGO
Benelux

Kasper Dolberg: En god beslutning at bænke mig

Kasper Dolberg har fuld forståelse, at han måtte en tur ud på bænken efter en længere scoringspause.

Efter otte kampe uden mål fik Kasper Dolberg endelig gjort en ende på sin måltørke i søndagens opgør mellem Anderlecht og Charleroi. 

Den danske landsholdsangriber var mod Charleroi tilbage i startopstillingen efter at være blevet bænket i opgøret mod Gent ugen forinden. Og efter 3-1-sejren over Charleroi gav Kasper Dolberg så udtryk for, at det var en god beslutning af Brian Riemer at bænke ham mod Gent.

- Jeg vil gerne understrege, at det var en god beslutning at lade Vazquez spille fra start i stedet for mig i sidste uge. Det var logisk, med tanke på, at jeg ikke længere scorede, mens Luis har gjort det godt både i kampene og til træning, lød det ifølge Sudinfo fra Kasper Dolberg. 

Efter ikke at have scoret siden den 1. december viste Kasper Dolberg søndag målnæsen igen, da den danske angriber kom først på et indlæg. 

- Det føles helt sikkert godt at score igen efter så lang en pause. Jeg har stadig været tilfreds med vores præstationer i de seneste uger, hvor vi har holdt fast i andenpladsen og har hentet point, men en angribers selvtillid afhænger meget af hans effektivitet foran målet. 

- Jeg er virkelig heldig, at jeg spiller for en klub, hvor alle støtter mig uanset hvad, lød det fra Kasper Dolberg. 

Kasper Dolberg har i alt scoret 11 mål i 24 ligakampe for Anderlecht i denne sæson.