• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lasse Sylvest Mikkelsen

Nicolai Jørgensen tilbage efter skade: Bliver bedre og bedre

Foto: Getty Images

Den danske angriber Nicolai Jørgensen er efter en længere skadesperiode igen tilbage på banen, hvor det senest blev til to mål i en træningskamp mod Borussia Dortmund.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

I 2016 skiftede Nicolai Jørgensen FC København ud med hollandske Feyenoord.

Efter en flot sæson i Holland, hvor det blev til 21 mål og 14 assists i 32 kampe, var der tale om, at den danske landsholdsangriber skulle videre til en større adresse.

Sådan gik det ikke, og små fire år senere er han stadig at finde i Feyenoord. Her er hand begyndt at vie sig frem igen efter en periode med mange skader.

Læs også:Nicolai Jørgensen missede testkamp: Han fik lidt problemer igen

- Nu handler det om at komme i form igen. Mod Dortmund var det første gang i lang tid, at jeg spillede uden problemer, følte mig godt og også nød det. Det tager tid at genvinde niveau, og derfor er denne optakt så vigtig. Jeg har brug for det, og jeg kan mærke, at jeg bliver bedre og bedre, siger angriberen til det hollandske medie Voetbal International.

De mange skader satte en stopper for Jørgensens drømme om at tage sine talenter til et højere niveau, men det lader han til at være afklaret med.

- Alle har drømme og planer. Normalt havde jeg måske ikke spillet i Feyenoord nu, men på grund af to tabte år med på grund af skader, er det tilfældet, og med den viden, jeg har nu, er jeg meget tilfreds med det.

Læs også:Video: Højbjerg bagmanden i Tottenham-scoring i sin debut

- Jeg har det godt her, og det er også derfor, jeg har været i stand til at komme igennem de sidste to år på en positiv måde. Jeg ved ikke, om jeg ville have været en succes i en anden klub. Hvis jeg har lært noget fra de kedelige tider, er det, at det i sidste ende handler om en ting i livet: at du er glad og kan gøre, hvad du vil. I mit tilfælde er det fodbold, og jeg kender i øjeblikket ingen anden klub, hvor jeg hellere vil gøre det end på Feyenoord, siger Nicolai Jørgensen.

Trods skader de sidste to sæsoner fremhæver Nicolai Jørgensen, at han stadig har en flot statistik i klubben, hvor han er noteret for mere end 50 mål, 20 assister og fire titler.

- Jeg vil slet ikke tage af sted. Det, jeg gerne vil, er at blive mester igen med Feyenoord, for det var det bedste år i mit liv. Det vil ikke være let, men jeg tror hundrede procent på, at det kan gøres, slutter danskeren.

Læs også:Europa League-optakt: Sevilla - Inter

Læs også:Ikke kun Larsson: Robert Skovs tidligere træner skifter også til Barcelona

Læs også:Se listen: Her er alle de danske finaledeltagere i Europa League

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus